Volim Tita, ne volim Aliju!

Ne volim nacionalističke stranke i one koji lažu na Tita, život u Titovoj Jugoslaviji, jednopartijski sistem za vremena života Tita, Titove partizane. 



Ne podnosim one koji mijenjaju historiju i iznose masu lažnih priča i teorija protiv doživotnog predsjednika SFRJ.

Sve je jasno odavno već i prije raspada SFRJ kada su nacionalisti i fašisti nakon Titove smrti pripremali razbijanje onolike lijepe zemlje Jugoslavije, kakva se atmosfera života počela stvarati i mržnja u naivnim Jugoslovenima, a koji danas se ne žele više tako nazivati.. Posebno evo vidimo kako se živi nakon raspada Jugoslavije, krvavih obračuna protiv bratstva i jedinstva koje je vladalo dok je Tito bio živ! Svaka država koja je bila u sastavu Jugoslavije nije više to što je bila u granicama te socijalističke zemlje.

Ne volim HDZ, SDS, SNSD i bilo kojeg političara koji iz nacionalističkih stranki sada smjelo laže na Tita.

Ne volim SDA!

Ne volim Aliju, volim Tita. 


I jako mi je drago jer je ne tako davno izgubio u anketnom pitanju koje smo uradili pod pitanjem:"Da li više volite Tita ili Aliju Izetbegovića?" Tito je pobijedio u anketi i sigurno bi da je živ sada Tito pobijedio i na nekim novim političkim izborima!

Na našim prostorima jedina istinska borba protiv fašizma se vodila za vrijeme Drugog svjetskog rata kada su Titovi partizani se hrabro borili protiv Njemačkog okupatora, njihovih saradnika i izdajnika poput četnika, ustaša, handžarlija itd.

Pročitajte, podijelite molim vas i ovaj naš blog: Prenesite cijelom svijetu da je Tito bio legenda! Kliknite OVDJE na link.


Autor: R.Jugoslaveni / Jugoslaveni. 




Primjedbe